Lid worden

Overweeg je om te gaan judoën bij Judo Club Liempde? Kom dan vrijblijvend meedoen op onze trainingslocatie. Iedereen heeft recht op 2 gratis proeflessen judo

Je kunt lid worden van Judo Club Liempde. als je 5 jaar of ouder bent. Afhankelijk van je leeftijd en je capaciteit wordt je door onze trainers ingedeeld in de juiste groep. De trainers beoordelen bij kinderen van 5 jaar ook altijd of ze fysiek en mentaal mee kunnen met de groep.

Als lid mag je deelnemen aan de activiteiten die Judo Club Liempde voor jou groep organiseert. Deelname aan de activiteiten is geheel vrijblijvend (voor activiteiten kan een bijdrage worden gevraagd).

Als je lid wilt worden print dan dit formulier vul het in en geef het af bij de leiding of stop het in de brievenbus op Krollerbocht 7 5298WB Liempde. Vergeet het inschrijfgeld niet. Elk nieuw lid krijgt een club embleem en wordt automatisch ingeschreven bij de judo bond.

Voor de leden onder de 12 jaar organiseren wij het volgende:

• Training op woensdag en donderdag
  • Wedstrijden
  • Jeugduitje
  • Kamp

Voor de leden boven de 12 jaar organiseren wij het volgende:

• Training op woensdag, donderdag en zaterdag
  • Wedstrijden
  • Zelfverdediging (vanaf 16 jaar)
  • Judo gerelateerde cursussen
  • BBQ