De jarigen

Feest
28/07 Jorrit Heijma(20)
28/07 Quin Goossens(8)
27/07 Gwen Olislagers(23)

Lid worden?

lidworden
Wil je lid worden van de Judoclub Liempde kijk dan hier voor meer informatie. Lees meer...

Zomervakantie

 

Joepie het is zomervakantie. Helaas is er dan geen judo. Mocht je willen trainen, neem dan contact op met Bas Raaimakers.

De laatste judo les is op 6juli zal traditie getrouw bestaan uit hoogspringen voor groep 1 en 2. Voor groep 3 hebben we ivolleybal in petto. De activiteiten vinden plaats op de reguliere lestijden.

Seizoen 2017-2018 start op woensdag 30 augustus weer!

De inschrijving voor wedstrijdteam gaat weer van start. Schrijf je gauw in, dit kan tot 14juli, de data voor de Brabant Cup zijn al bekend!

Zaterdag 30 september 2017 ronde 1 in Oisterwijk
Zaterdag 4 november 2017 ronde 2 in Liempde!
Zaterdag 20 januari 2018 ronde 3 in Moergestel
Zaterdag 3 maart 2018 ronde 4 in St. Oedenrode
Zaterdag 14 april 2018 ronde 5 in St. Oedenrode
Zaterdag 2 juni 2018 in Oisterwijk

 

 

Wie zijn wij?

Judo Club Liempde is een vereniging, voor iedereen vanaf 5 jaar. Bij Judo Club Liempde staat de gezelligheid voorop. Wij vinden dat ieder kind uit onze regio moet kunnen judoën. Wel beoordelen de trainers of kinderen fysiek en mentaal ver genoeg zijn ontwikkeld.

Judo Club Liempde is een vereniging die voldoet aan de kwaliteits en veiligheids eisen van de judo bond. Hierdoor is Judo Club Liempde in het bezit van het officiele JBN keurmerk.

Naast judo, staat bij Judo Club Liempde saamhorigheid en gezelligheid voorop. Daarom organiseert de club ook allerlei neven activiteiten, zoals: BBQ, jeugduitjes en een weerbaarheidstraining.

Ben je geïnteresseerd? De trainingen vinden altijd plaats op woensdag en donderdagavond in de gymzaal van Basisschool 'De Oversteek'. Iedereen heeft recht op twee gratis proeflessen, om te kijken of de sport bevalt.

Judo Club Liempde, niet de grootste, wel de leukste!